Wat is Moves

Dansstudio Moves

Moira
Moira
Moira

Moves is een nieuwe opgestarte dansvereniging sinds september 2016. In september 2015 werden tijdens het eerste semester als een project danslessen na school aangeboden in de turnzaal van de krinkel te Zwijndrecht. Deze lessen waren snel volzet en er werd interesse getoond naar volgend jaar toe. De lessen werden uitgebreid, de leeftijden werden meer opgesplitst en ook voor kleuters en jongeren werden er nu lessen aangeboden. En zo is in september 2016 het eerste jaar van onze dansschool gestart. We hebben een ongelofelijk tof dansjaar achter de rug met een fantastische dansshow. Foto’s hiervan kunnen jullie bewonderen onder de rubriek ‘foto’s’.

Op een leuke manier iets bijleren is het centrale doel van onze dansschool. In de lessen worden de kinderen aangemoedigd tot onder andere beweging, samenwerken, plezier hebben,… en het bijleren van techniek. Alle kinderen zijn welkom bij ons en krijgen gelijke kansen! We werken met goed opgeleide, enthousiaste lesgevers. Verder vinden wij het belangrijk dat de kinderen/jeugd kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Elk jaar zal er dan ook een optreden worden georganiseerd. Dit jaar (2017-2018) zal het optreden plaats vinden op 12 & 13 mei in het CC het Waaigat te Burcht.

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in, hopelijk jullie ook!!

 Isa zittend
Isa zittend

Het Team

Marije

25 jaar oud, ik behaalde een master in de Klinische psychologie als ook een diploma van de Specifieke Lerarenopleiding.

Al heel mijn leven ben ik enorm graag bezig met dansen. Al van kleins af aan gaf ik dan ook “danslessen” aan mijn zussen. De laatste jaren ben ik actief als lesgeefster bij DancEmotion te Merksem, waar ik jazz-dans geef aan een gevorderde groep (+16).

Daarnaast geef ik ook op regelmatige basis sport- en danskampen in de gemeente Zwijndrecht. Twee jaar geleden ben ik gestart met 2 uurtjes dans na school te geven. Wegens een hele positieve ervaring besloot ik om daar uitgebreider mee verder te gaan. Vorig jaar (2016-2017) is op die manier het eerste dansjaar van MOVES van start gegaan. Een heel leuk jaar, een spetterend optreden en een super eerste danskamp later zijn we nu begonnen aan het tweede jaar. Samen met het team (Rijntje, Eline, Lynn, Morris, Isa, Emma & Lorine) gaan we er weer een super dansjaar van maken!

Wij zijn alvast heel enthousiast en kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze danslessen!

Eline

Eline

Ik ben 23 jaar en afgestudeerd in de richting TEW Bedrijfskunde. Daarnaast heb ik ook nog een Specifieke Lerarenopleiding gevolgd om economie te kunnen geven in het middelbaar. Momenteel werk ik bij Atlas Copco.

Mijn passies zijn zingen, acteren en dansen. Ik heb al in verschillende musicals meegespeeld en dans ook al bijna heel mijn leven.

Ik heb na enkele ervaringen op sportdagen, musicals, danskampen en door Marije vorig jaar een aantal keer te vervangen de smaak van het dansles geven helemaal te pakken! Dit jaar geef ik op woensdag dan ook met heel veel plezier les aan de kinderen 4-7 jaar en 8-12 jaar.

Ik kijk er al naar uit!

Lynn

Lynn

Hey, ik een gepassioneerde danseres met het Trainer B diploma in jazzdans en streetdance opzak, een opleiding choreografie en een master L.O.

Momenteel werk ik op de sportdienst van stad Antwerpen. Vanaf dit jaar start ik met een bijkomende opleiding voor dans- en bewegingstherapie.

Zelf dans ik al jaren en nam ik deel aan verschillende dansprojecten. Dans is mijn sport, mijn hobby, mijn passie, mijn uitlaatklep, … Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen hun eigen bewegingstaal ontdekken en met schwoeng hun verhaal kunnen dansen. Ik gaf al les aan alle leeftijden tussen 2 jaar en 50+. Dit jaar zal ik jazz en hiphop geven bij MOVES aan de 12+ en de volwassenen op woensdagavond in Linkeroever. Ik kijk er naar uit om er samen een super dansjaar van te maken!

#Don’tKillTheSchwoeng

Isa

Hey, ik ben 20 jaar en ben volop bezig aan mijn opleiding lager onderwijs in Sint-Niklaas. Dansen één van mijn grootste passies.

De laatste jaren heb ik multimove gegeven in Zwijndrecht. Tijdens de zomer begeleid ik dan dansstages. Aangezien ik zelf nog aan het studeren ben zal ik dit jaar vooral Marije vervangen wanneer zij door omstandigheden zelf geen les kan geven of haar bijstaan waar nodig!

Ik heb er alvast zin in!

Rijntje

20 jaar oud. Als opleiding volg ik "begeleiding in de kinderopvang". Turnen en Chiro zijn mijn grootste hobby's die ik van kleins af aan met veel enthousiasme beoefen.

Als leidster in de Chiro heb ik ervaring om met kinderen te werken en vind dit super tof. Kinderen liggen me nauw aan het hart.

Ik help Marije bij het kleuterdansen op maandag tussen 16 u en 17u.

Lorine

Hey, ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede bachelor rechten aan de universiteit Antwerpen.

Al van kleins af aan zijn dansen, turnen en musical mijn grootste passies. Zelf heb ik al dansles gegeven bij musicals en choreo’s gemaakt voor turnshows.

Ik volg al jaren lang les bij Marije en vind het daarom ook super leuk dat ik dit jaar mee dansles kan geven en haar kan helpen waar nodig!

Emma

Hey, Ik ben 23 jaar en behaalde recent mijn diploma Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Ik heb 10 jaar geturnd (acrogym) en momenteel is fitness en dansen mijn hobby. Tijdens het turnen en ook tijdens mijn opleiding heb ik veel met kinderen gewerkt.

Het voorbije jaar heb ik ook dansles gegeven tijdens het danskamp van Moves. Wanneer Marije of een andere lesgever door omstandigheden zelf geen les kunnen geven, val ik met veel plezier en enthousiasme in.